Stroomstoringen?! Stroomuitval !? Data kwijt!? Stay powered met een UPS, No-break, backup systeem van AEG SVS
   www.MijnUPS.nl - Webshop voor Noodstroom, No-break Systemen, UPS systems, voordelig en snel leverbaar
Home algemene voorwaarden verzendwijze levertijden contact betaalwijze Naar de kassa  
 
 
Producten
Home UPS
Office IT UPS
AEG Protect A
AEG Protect B
AEG Protect C
AEG Protect Home
Extra
algemene voorwaarden

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Privacy beleid

Privacybeleid
Wij hechten grote waarde aan Uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden door ons daarom met zorg behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens.
Welke gegevens verzamelen wij?
Als u bij ons een bestelling plaats, hebben wij van U diverse gegevens nodig om Uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid
Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, die U invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om Uw bestelling te controleren en te verwerken.
Uw emailadres: Uw emailadres gebruiken wij om Uw bestelling te bevestigen en U te informeren wanneer Uw bestelling gereed is voor verzending. Indien U zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en U deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij U van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien U onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt U zich eenvoudig afmelden.
Uw telefoonnummer: Om Uw bestelling te kunnen versturen met acceptgiro (achteraf betalen) vragen wij van U altijd een vast telefoonnummer waarop U tijdens kantooruren te bereiken bent (mag ook werk zijn). Dit nummer gebruiken wij om Uw bestelling te verifiëren. Indien U alleen in het bezit bent van een 06-nummer, kunt U bij ons met iDeal of onder vooruitbetaling betalen. De betalingsoptie iDeal is beveiligd door Uw eigen bank.
Wij gebruiken Uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
Verkeergegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens? 

Het doel van het verwerken van de gegevens is:
Persoonsgegevens
de verwerking van Uw bestelling
de bezorging op het door U aangegeven afleveradres
U op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien U zich hiervoor heeft aangemeld)
Verkeergegevens
het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website

Uw gegevens zijn bij ons veilig
Wij zullen Uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en wij zullen deze uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn.
Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van JurSen zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens.

disclaimer Privacy beleid Copyright