Stroomstoringen?! Stroomuitval !? Data kwijt!? Stay powered met een UPS, No-break, backup systeem van AEG SVS
   www.MijnUPS.nl - Webshop voor Noodstroom, No-break Systemen, UPS systems, voordelig en snel leverbaar
Home algemene voorwaarden verzendwijze levertijden contact betaalwijze Naar de kassa  
 
 
Producten
Home UPS
Office IT UPS
AEG Protect A
AEG Protect B
AEG Protect C
AEG Protect Home
Extra
algemene voorwaarden

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

disclaimer

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door mijnUPS JurSen met zorg samengesteld, doch wordt regelmatig ge-update, en kan hierdoor onjuist of onvolledig zijn. Aarzelt u niet ons daarop te wijzen door een mail te sturen naar info@mijnUPS.nl. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Aan de inhoud van de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.mijnUPS JurSen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website
Hoewel mijnUPS JurSen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is mijnUPS JurSen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door mijnUPS JurSen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door mijnUPS JurSen worden onderhouden wordt afgewezen.

mijnUPS JurSen is jegens bezoekers niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van de verzending van virussen en/of andere onregelmatigheden in de elektronische communicatie, en voor niet of beschadigd ontvangen berichten.

disclaimer Privacy beleid Copyright